Изберете страница

Ушиване на покривки за маса

Покривката за маса е важен елемент, който може да придаде завършеност и уютна атмосфера на цялото помещение и да направи храненето заедно с любимите хора още по-приятно. Тя е важна част от интериора и може да бъде израз на вашия личен вкус и предпочитания.

Изборът на подходяща покривка понякога е по-сложен, особено ако разполагате с маса и столове със специфични и нестандартни форми и размери. В такъв случай персоналното ушиване на покривки за маса е идеалното решение за вас!

Затова и ние, от Арт енд Декор, сме насреща, за да ви помогнем в осигуряването на уюта и завършеността на вашето кухненско помещение чрез изработка на покривки за маси, които изцяло да отговарят на естетическите ви предпочитания и индивидуални размери! За целта предлагаме и голямо разнообразие от висококачествени платове, от които да изберете най-подходящите за вас!

Ушиване на покривки за маса по поръчка – основна информация

Може да бъдете сигурни, че услугите за ушиване на покривки за маса по поръчка, които ние, от Арт енд Декор, предлагаме, ще бъдат изцяло съобразени с желаните от вас размери и изисквания. Уменията на нашия екип от професионалисти спомага за голямо разнообразие от идеи и възможности за тяхното осъществяване.

Единственото, което се изисква от вас, е да ни предоставите точните размери и да изберете текстила за вашата покривка. Най-предпочитаните материи за изработка на покривка за маси са памук, лен и комбинация с полиестер. За маси за външна употреба и изложени на пряка слънчева светлина препоръчваме покривките да са от текстилът ни “OUTDOOR” с UV защита и TEFLON на DUPONT!

Може да изберете дали вашата покривка ще бъде с широк, или с тесен кант, както и да добавите допълнителни детайли, като плисирана бордова част и елегантна панделка от същата материя, ако предназначението ѝ е за по-специални случаи. За ваше улеснение предлагаме и възможността да се докоснете на живо до материи и да видите истинските цветове на платовете в нашия физически магазин в София. По този начин ще бъдете сигурни, че ще получите покривката, която сте си представяли и желаете.

След избор на материя и предоставени размери, вашата поръчка влиза в шивашкото ни ателие. Освен с професионална и квалифицирана работна ръка, разполагаме и с качествени материали и оборудване с доказан произход, благодарение на които можем да ви предложим високо ниво на ушиване на покривки за кръгли маси, както и на всякакъв друг вид. Височината на столовете също е параметър, с който ще се съобразим, за да бъде готовият продукт максимално функционален и удобен за употреба.

Защо да изберете ушиване на покривки за маса от Арт енд Декор

Ние от Арт енд Декор можем да ви предложим:

 • Индивидуално и професионално отношение
  Нашият екип винаги е насреща, за да ви предложи професионално съдействие при избора на плат, дизайн и всякакви други детайли при ушиването на вашата покривка.
 • Внимание към детайла
  Може да бъдете сигурни, че при ушиването на вашите покривки за маси ще се съобразим и с най-малкия детайл и изискване от ваша страна. За нас, от Арт енд Декор, най-важно е да получите точния краен продукт, който желаете!
 • Висококачествени и разнообразни материали
  Постарали сме се да ви предложим богат каталог от платове, за да улесним избора ви максимално, както и възможността да ги видите на живо, преди да започнем с изработката на вашите покривки за маси.
 • Професионална изработка
  Прецизните ни шевни машини, висококачествената техника и опитната работна ръка, с която разполагаме, ще гарантират безкомпромисния резултат на крайния продукт, който ще бъде изцяло съобразен с предпочитанията и изискванията ви!
 • Изгодни цени
  На всички тези предимства, които получавате, доверявайки се на нас за изработката на вашите покривки за маси, сме се постарали да отговарят и изгодни за българския пазар цени!

Ушиване на покривки за маса – цени и срок за изпълнение

Цената за ушиване на покривки за маси е комплексна сума от цена на текстила,размери,сложност на изработка и допълнителни детайли и вложени помощни материали.Срокът на изработка обикновено е до 3 дни. Доверявайки се на нас, може да бъдете сигурни, че няма да направите компромис със съотношението “цена-качество”.

Дори вашите изисквания да са по-големи и да ни отнеме повече време за ушиването на покривката, ще вложим необходимото старание и внимание до последния детайл! Не чакайте, а се свържете с нас още сега, или посетете физическия ни магазин в столицата, за да ви предложим персонална и изгодна оферта за изработка на покривки за маси!