Изберете страница
Шалтетата са много важен детайл за цялостното излъчване в интериора. Независимо дали се намират върху леглото в спалнята, или пък на дивана в хола, те са неотменна част от интериора, придавайки му завършеност и индивидуалност. Освен тяхната функция, качеството на изработка и естетическият им външен вид те могат да бъдат израз на вкус и индивидуалност.

Ние, от Арт енд Декор, знаем колко е важен изборът на подходящото за вашето жилище покривало. Затова сме насреща, за да ви предложим услугата – висококачествено ушиване на шалтета на разумни цени, изцяло съобразена с вашите изисквания, предпочитания и желани размери. Доверете ни се, ако искате да аранжирате любимите помещения във вашия дом, в които прекарвате най-много време, с шалтета по поръчка! По този начин ще осигурим уюта и удобството, които заслужавате!

Ушиване на шалтета по поръчка – основна информация

Нашите услуги за ушиване на шалтета по поръчка предлагат голяма гъвкавост на размерите, дизайна и начина на изработка. Важно е освен приятно на външен вид, покривалото да бъде удобно и комфортно на допир, затова ви каним да посетите магазините ни в София. На място може да видите как изглеждат цветовете в реална среда и каква е материята на допир.

След избора на плат и дизайн, за да изготвим персонална оферта са необходими размери. Размерът на шалтетата е индивидуален за всяко легло спрямо това:

 • каква част трябва да покрива;
 • дали под него ще бъдат олекотените завивки и възглавниците;
 • ще бъде ли свободностоящо
 • или ще бъде тип “кутия”.

При производството на шалтета влагаме тънка (80 гр.) вата и подложка против приплъзване. Възможни са различни модели на ушиване по наш проект или идея на клиента без ограничения, защото те се изработват ръчно, което за разлика от машинното производство позволява по-лесно плата да минава от задната част на изделието. Шалтетата и всички видове покривала за легла и спални могат да бъдат с плохи, геометрични, с широк кант, двулицеви, еднолицеви, с вграждане на допълнителна материя, ушиване по фигурата на плата.

След като са уточнени всички детайли, е време поръчката ви да постъпи в модерното ни шивашко ателие. Разполагаме с висококачествени и съвременни шевни машини и материали с гарантиран произход, чрез които да постигнем желания от вас външен вид и мекота на шалтето. Ръчната изработка позволява да се обърне голямо внимание на всеки отделен детайл и да се осъществят персоналните ви желания в максимална степен.

Ние, от Арт енд Декор, можем да ви предложим професионално и висококачествено ушиване на шалтета, което да бъде напълно индивидуално. Независимо дали искате еднолицево, или двулицево покривало за легло, както и с широк кант, или с възможност за вграждане на допълнителна материя, нашият опитен и висококвалифициран екип ще изпълни вашите желания до последния детайл!

Защо да изберете ушиване на шалтета от Арт енд Декор

Доверявайки се на професионалисти в областта, каквито сме, вие получавате:

 • Индивидуално отношение
  Ако желаете да сте сигурни във всяка стъпка от процеса по ушиване на шалтета, не се колебайте да се свържете с нас! Нашият екип от професионалисти винаги е насреща, за да помогне и да отговори на въпросите ви!
 • Възможност за изработка на всякакъв дизайн
  За нас е важно да изпълним всички ваши изисквания,относно ушиване на шалтета за легло или диван.Затова те се изработват ръчно,съобразно вашите предпочитания и вкус!
 • Професионално ушиване на шалтета с внимание към детайла
  Нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на изработка на пердета, шалтета, покривки, възглавници и др. ще обърне внимание на всеки детайл, за да бъде вашата инвестиция напълно оправдана!
 • Изгодни цени
  Постарали сме се разнообразието от платове и възможността за персонализация на всяко шалте да отговаря и изгодна цена!

Ушиване на шалтета – цени и срок за изпълнение

В зависимост от вашите нужди и предпочитания, срокът и цената за изпълнение на услугата за индивидуално ушиване на шалтета може да варира. Стойността на едно шалте е комплексна сума от цена на текстил, сложност на изработка ,вложени помощни материали, размер и начин на производство. Срок за изработка до 3 дни. Не чакайте, а се свържете с нас или посетете магазина ни в столицата още сега, за да се възползвате от комфорта и удобството на шалте, изработено изцяло спрямо вашите нужди и предпочитания!