Изберете страница

Монтаж вътрешни щори

Вътрешните щори са едно добро решение, когото имаме изглед към улица, любопитни съсед или силно слънце.Те са красива и функционална декорация – допълнение към дизайна и цялостната визия на всяко помещение.

Вътрешните щори са чудесен вариант, поради тяхната практичност и модерна визия. Те са перфектно решение за ограничени пространства и помещения, в които има мебели и други предмети в близост до прозорците.

Нашите клиенти предпочитат вътрешните щори заради лесният им и бърз монтаж, лекотата при ежедневна употреба, регулирането на количеството входяща светлина и възможността да се почистват в домашни условия. Има различни начини за монтаж на вътрешните щори. Могат да бъдат монтирани върху рамката на прозореца, на стената или тавана.

Монтаж на вътрешни щори – основна информация

Нашият екип организира в удобно за вас време оглед на място, за уточняване на параметри, свързани с монтажа на вашите вътрешни щори. Може да избирате между няколко вида – римски, японски, роло, плисе, blackout, комбинирани, с избор от цветове, текстури и десени. От тях римските щори имат най-голямо разнообразие от платове. Те могат да бъдат изработени от всяка една материя, без ограничение на размерите, съобразени с всеки интериорен стил.

След като изберете подходящия за вас вид текстил и уточните модела, ние, от Арт енд Декор, ще изготвим работна схема, по която да извършим монтажа на щорите. Като вносители на текстил и механизми за монтаж на вътрешни щори, нямаме ограничение при размерите в широчина и височина, с които работим. Нашето най-голямо предимство при монтаж на вътрешни щори е възможността за вграждане на магнит в долната част на избраните от вас вид. Те остават прибрани към дограмата при двуплоскостно отваряне на прозореца и така се запазва положението им без да се налага пробиване.

Независимо от вида на щорите, ние използваме механизми, които съобразяваме с теглото на текстила, размера на самите щори и мястото, където ще се осъществи техният монтаж. За най-добри и надеждни резултати нашите специалисти препоръчват монтажните елементи да са комбинирани – за стена и за таван. Така ще избегнете нарушаването на целостта на вашите дограми, а монтажът ще е по-здрав. Консумативите, които се използват, са специфични и зависят от мястото и основата, върху която ще се монтират.

Защо да изберете монтаж на вътрешни щори от ART & DECOR

Ние от Арт енд Декор ценим вашето време и ще се постараем да намерите оптималното решение при избора на вътрешни щори и монтаж на достъпни цени. Доверете се на нашия екип и гарантирано ще получите:

  • Внимание към всеки клиент
    Ако се колебаете какво е необходимо, за да поръчате вътрешни щори за вашия дом и техният монтаж, винаги може да се свържете с нас за консултация. Нашият екип от професионалисти с удоволствие ще ви помогне и ще отговори на всеки един въпрос.
  • Професионализъм във всеки детайл
    Екипът на Арт енд Декор се състои от специалисти с дългогодишен опит в монтажа на вътрешни щори. Подхождаме с внимание към всеки детайл от изработката до монтажа, съобразявайки се с индивидуалните и вкусовите предпочитания на всеки клиент.
  • Достъпни цени
    Стараем се и предлагаме монтаж на вътрешни щори, спрямо вашите изисквания на разумне цени.

Монтаж на вътрешни щори – цени и срок за изпълнение

Стойността на щорите в Арт енд Декор варира според различните цени на платове ,механизми за контрол и място на монтаж.. Други характеристики, определящи цените на вътрешните щори, са разнообразните функции, тяхната степен на защита и горимост, както и механизмите за управление на съоръженията. Ето защо е необходимо първо нашият екип да направи необходимите измервания, за да определи точната цена спрямо очакваната от вас реализация на проекта.

Може да разчитате на нас за кратък срок на производство и монтаж на избраните от вас вътрешни щори. Обичайното време, в което се вместваме, е до 5 работни дни. Не се колебайте – разгледайте нашата разнообразна гама от вътрешни щори за вашия дом и направете запитване още сега или ни посетете в някой от магазините ни, където ще можете да видите реалните платове и механизми за римски щори!