Изберете страница

Ушиване на калъфи за възглавници

Декоративните възглавници са неизменна част от нашия дом.Те са един модерен и практичен аксесоар,който подчертава характера на всяка стая,и елемент от вътрешния дизайн,изразяващ стила и атмосферата на интериора.Ушиването на калъфи за възглавници е едно добро решение за освежаване на дома,без това да ви отнема много време или да изисква много средства.

Затова ние, от Арт енд Декор, сме тук, за да удовлетворим вашите желания. Разполагаме с опитни професионалисти, които ще извършат ушиването на калъфи за възглавници по най-високи стандарти, в допълнение с разнообразието от модели,цветове и материи. Всичко, което трябва да направите е да повярвате в силата на декоративните възглавници.

Ушиване на калъфи за възглавници – основна информация

Използването на услугата Ушиване на калъфи за възглавници в Арт енд Декор може да се реализира по ваш проект. Трябва само да предоставите необходимите измервания и допълнителни детайли, за да получите желания краен резултат. Ако нямате свои идеи или се чудите за най-доброто решение, може да се доверите на нашите специалисти, които ще дадат предложение и ще ви насочат към най-подходящия избор за материали и дизайн при ушиването на правилните за вас калъфи за възглавници. Необходимо е да измерите и да зададете точните параметри.

Платовете, които използваме, са с 15 000 цикъла на триене по скалата Мартиндейл. Това е важен параметър свързан с издръжливостта на материята, имайки в предвид употребата ѝ. Използваме скрити ципове или надеждно велкро внос от Германия, за плътно и незабележимо затваряне на калъфите за възглавници след тяхното ушиване. Така гарантираме, че крайният резултат ще е точно такъв, какъвто си го представяте, и ще устои на продължително използване. Популярно решение при ушиване на декоративните калъфки е добавянето на органза или друга тънка материя около краищата им.

Ако търсите по-нестандартен вид на вашите възглавници, имаме възможност да ушием двуцветни калъфи, като обособим 4 см кант от различен от основния цвят плат или съвсем различен плат, като е важно платовете да са подходящи за съчетаване помежду си. Този вариант позволява да направите дома си по-артистичен и цветен, да внесете свежа нотка във всяка стая и да съчетаете с други декорации, например с пердета или шалтета.

Защо да изберете ушиване на калъфи за възглавници от Арт енд Декор

Ние, от Арт енд Декор, предлагаме качествени решения за обновяването на интериора на вашия дом. Може да разчитате на нас, както за избор на готови продукти, така и за извършването на услуги, свързани с предекориране, каквато е ушиването на калъфи за възглавници. Доверявайки ни се, вие получавате:

 • Екип от професионалисти
  Нашият добре обучен екип може да изработи всеки ваш нестандартен проект, независимо колко е сложен той. Ако имате въпроси по процеса или желаете да уточните детайли по него, ние с радост ще извършим необходимата консултация.
 • Качествени материали и метод за изработка
  Държим на качествените материали и изработка, за да предложим перфектните решения за вашия дом.
 • Изработване на копия
  Понякога е важно да запазите любимата ваша мебел, така сякаш е недокосната от времето. Затова можем да изработим и копия на съществуващи калъфи на мека мебел или трапезни столове.
 • Изгодни цени
  Постарали сме се голямото разнообразие от платове и възможността за персонализация на всяко шалте да отговаря и разумна цена!

Ушиване на калъфи за възглавници – цени и срок за изпълнение

Стойността за ушиването на калъфи за възглавници, се формира комплексно и зависи от цената на избрания текстил, сложността на изработката, допълнително вложените помощни материали, както и зададените от вас размери.

Срокът за изработка, който е необходим на Арт енд Декор, е различен и зависи от заданието и сложността на проекта. За да получите повече информация относно цена и срок за изпълнение на вашата идея, е нужно да изпратите запитване с всички детайли. Затова не се колебайте – попълнете формата ни в контакти и ние ще ви отговорим в най-кратък срок! Очакваме вашето запитване!